Coronatidssange: The Police – Next to you

24. april 2020

The Police får lov til at overtage stafetten. Dels synes jeg The Police er lidt g(l)emt for tiden, og det fortjener denne fantastiske trio bestemt ikke. Og dels er det fyrre år siden, jeg blev ramt af en kraftig Police-feber, da jeg opholdt mig på Sardinien og fik mulighed for at lytte til Outlandos d’amour og Regatta de blanc. Og det første jeg gjorde, da jeg kom hjem til Århus var at købe Zenyatta Mondatta, der netop udkom i 1980 og – efter min mening – er kronen på værket for de tre englændere. Så fyrreåret er en passende anledning til at genopleve gruppens mange fine sange. Og sangen her er ikke en opfordring til ikke at holde afstand her i 2020…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

15 har læst indlægget
14,692