Coronatidssange: The Police – So lonely

25. april 2020

Det fortælles, at trommeslager Stewart Copeland måtte låne 1500 £ af sin broder Miles for at få råd til at indspille the Police’s debutalbum Outlandos d’amour. Og at bandet måtte bruge et halvt år til at indspille pladen, hvor de sprang ind, når der var plads og tid i studiet. Og, at Miles slet ikke brød sig om det, han hørte. Før han blev præsenteret for sangen “Roxanne”, der blev et af de tre singleudspil fra albummet. Det fik Miles til at kontakte pladeselskabet A & M med henblik på en udgivelse. Og det korte af det lange blev, at plademærket tog The Police til sig og udgav debutalbummet og de tilhørende singler.

Selv om debutpladen fik blandede anmeldelser, da den udkom, så er den siden hen blevet fremhævet som et af de mest vellykkede debutalbums fra perioden. En af dem, der tog positivt mod pladen, var min anmelderdarling Robert Christgau, der roste bandet for dets melodiøse, ligefremme rock-and-roll.

Og her et par og fyrre år siden udgivelsen fremstår pladen som et særdeles vellykket koncentrat af ungdommelig new wave-rock med overtoner af reggae.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

15 har læst indlægget
14,753