Øv – Graham Nash

27. maj 2020

Øv, så blev den ‘intime aften’ med Graham Nash i Musikhuset aflyst. Forventeligt, javist, men alligevel ærgerligt. Men sådan er det jo med den coronavirus. Folk, der tager smitten alvorligt, tager også deres forholdsregler. Så må vi håbe på, at gamle Graham kommer forbi en anden gang.

Og så kan vi jo passende læse Torben Billes hyldest til den lyse tenor, der brandede The Hollies og Torbens egen revurdering af den fabelagtige vokalgruppe: The Holllies var ikke stemmespild.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Helge kommentarer:

  Ja – øv. Skulle have oplevet ham i Ama’r Bio (dagen efter Århus) på min fødselsdag.

  Jeg havde dog ikke de store forventninger til en sublim musikalsk oplevelse, da jeg synes det kniver lidt mad at holde tonerne.

  Oplevede Crosby, Stills og Nash i Hamborg i 2013 – Stills havde halsbetændelse, så det var ikke til udelt begejstring.

  https://www.youtube.com/watch?v=CXTowx_EOsM

 2. capac kommentarer:

  @Helge: Alderen kan vi ikke løbe fra. Og både Nash og McCartney har stemmeproblemer i den forbindelse. Men jeg var og er en stor
  fan af både The Hollies og Crosby, Stills, Nash & Young og solo-Nash, så om ikke andet for de gode minder ville jeg gerne have
  siddet der på fjerde række med fruen. Jeg håber, han kommer, når corona har sluppet sit tag i os. I mellemtiden kan man så fx lytte til den fine lille box CSNY 1974 med hele 40 liveoptagelser fra dengang stemmerne var unge og spændstige.

Skriv en kommentar

48 har læst indlægget
14,939