Stuart Sutcliffe – 80

24. juni 2020

Han blev kun 21 år, tuart Fergusson Victor Sutcliffe, den oprindelige bassist i The Beatles. John Lennons kunstskolekammerat, der hellere ville male billeder end spille musik, men gjorde det for vennens skyld. Og som fandt en tysk kæreste, fotografen Astrid Kirchherr, der blev ved hans side, indtil den dag, hvor en hjerneblødning kortede hans liv alt for voldsomt af. Han nåede ikke at blive en del af Beatlemania, men kæresten fik taget nogle af de mest berømte billeder af gruppen. I går ville Stuart være blevet 80 år. Det skulle ikke være sådan.

“It was John and Stuart who thought of the name. They were art students and while George’s and my parents would make us go to bed, Stuart and John could live the little dream that we all dream: to stay up all night. And it was then they thought up the name.

One April evening in 1960, walking along Gambier Terrace by Liverpool Cathedral, John and Stuart announced: ‘Hey, we want to call the band The Beatles.”

Paul McCartney
Anthology

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

45 har læst indlægget
14,622