Piraten Keith Richard

26. juli 2020

Genudsendelser er godt, synes DR (og alle andre kanaler) at mene. Og mange genudsendelser er endnu bedre. Derfor kan man være forvisset om, at salgbare spillefilm ofte vil vende tilbage til skærmen med jævne mellemrum. For tiden har DR1 kastet sig over den kulørte og meget underholdende serie om piraten Jack Sparrow og hans oplevelser i Pirates of the Carribean. I går aftes blev tredje film – At World’s End – sendt. Og i den har rullesten Keith Richard en lille birolle som Sparrows sørøverfar. Og han passer fint ind i galleriet af skurke.

Serien er ikke højpandet filmkunst, men solidt filmhåndværk, der på bedste måde formidler de drengerøvshistorier, som universet lægger op til. Man skal sluge en masse vås undervejs, men det tager man gerne med i købet, når serien ellers byder på en kærlighedshistorie og tegneseriekulørte skrøner om det vilde liv til søs på det gode piratskib Den Sorte Perle. I et senere afsnit dukker Paul McCartney også op i en mindre rolle.

I øvrigt fylder Keiths kollega Mick Jagger 77 år i dag. Men han får nok ingen rolle som pirat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

4 har læst indlægget
14,275