Capac gik i sort

30. juli 2020

Det var næsten som i gamle dage, når tv-skærmen pludselig blev sort. Tekniks uheld, vi beklager. Capac gik også i sort. Og så er gode dyr rådne. Men supporten hos webfirmaet – den engelske support (tak Gefil) fik ordnet det. Det var noget med serverens cache, der var overfyldt. Det tror jeg gerne, men nu er der så ryddet op igen. Hurra.

Opdatering: Men belært af erfaringen fra mange års bloggeri, så skal man ikke bliver for kålhøgen. Og kort efter, at jeg havde skrevet ovenstående notits, så blev min side suspenderet. Af sikkerhedsmæssige hensyn, hvad det så end betyder. ‘Men du skal ikke foretage dig noget’. Det har jeg oplevet før, og mon ikke det vil ske igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

17 har læst indlægget
14,531