Everybody’s somebody’s fool

4. august 2020

Connie Francis – Everybody's Somebody's Fool (1960) from MUNROW'S RETRO on VIMEO on Vimeo.

Indlægget om Brenda Lee sendte mig ned ad erindringens boulevard og ind af en af de små sideveje. Til dengang mine forældre fik en ny nabo. En trind lille fyr, der var uddannet kleinsmed og havde arbejdet i nogle år på Thule-basen. Der havde han tjent nok til at kunne købe sig et parcelhus i mine forældres nabolag. Og det viste sig, at han var en stor musikelsker. Og han havde i sin tid i Grønland købt mange meter grammofonplader til næsten ingen penge. Det var selvfølgelig meget interessant for sådan en som mig med en spirende musikinteresse.
Og en af naboens favoritter var Connie Francis. Han havde nærmest alt, hvad Francis havde indspillet, og det siger ikke så lidt. Jeg havde dog lidt svært ved at dele hans interesse dengang – men det har ændret sig siden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Uffe kommentarer:

    Når jeg hører ‘Everybody’s Somebody’s Fool’ med Connie Francis, er jeg tilbage i fritidsklubben, hvor jeg brugte det meste af tiden på at spille bordtennis dengang. Det var i øvrigt min anden single, jeg købte for egne penge. Den første var ‘What Do You Want To Make Those Eyes At Me For’ med Otto Brandenburg. Ak, ja …

  2. capac kommentarer:

    @Uffe: Ja, Francis og Lee er jo fra før-Beatles-perioden, selv om de fortsatte efter. Og da jeg var dreng var det de større drenge og piger, der var til det. Men med alderen har jeg forstået, at der var meget god pop før Beatles. Også før Connie Francis og Brenda Lee. Måske bliver man bare rummeligere (ikke kun fysisk) med alderen!?

Skriv en kommentar

23 har læst indlægget
14,411