Korte bukser

20. august 2020

I mange år, ja faktisk hele mit voksne liv, har jeg gået i korte bukser i sommermånederne. Og jeg er begyndt tidligt og sluttet tidligt. Den danske sommer er jo lunefuld. Og når nogen har stukket til mig og sagt ‘Går du stadigvæk i korte bukser’, har jeg afvist det med ‘Jeg går i korte bukser, indtil jeg får rim på knæene’.

Man kan selvfølgelig altid diskutere (gør det bare!), hvor klædeligt det er, at voksne mænd går i korte bukser. Men jeg har altid ladet det behagelige dominere over det påklædningsmæssigt politisk korrekte. Men jeg går dog ikke med sokker i sandalerne…

Nå, men de korte bukser fik mig straks på sporet af ACDC og deres koncentrerede udgave af rock and roll. Jeg ved ikke, hvad Elvis ville sige, men jeg holder meget af ACDC og deres elementære udgave af rock og rul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

13 har læst indlægget
14,694