Alice i Eventyrland – i Tim Burtons udgave

24. juli 2008

Det er oplagt, at drengerøven Tim Burton omsætter Lewis Carrolls klassiker om Alice i eventyrland til det hvide lærred. Hvem kunne være mere egnet til netop den rolle? Det forlyder, at Tim Burton vil bruge stop-motion-teknikken igen i denne film i kombination med live-action-optagelser. Spændende.
Nu afsløres det så også, hvem der sandsynligvis skal have den centrale rolle som Alice, nemlig den australske skuespillerinde Mia Wasikowska, der i hvert fald har et ansigt, der passer fint til capacs indre billedgalleri. Den unge stjerne har medvirket i film som All Saint 82004), Lens Love Story (2006), Suburban Mayhem, September (2007), Rogue, I Love Sarah Jane (2008), In Treatment og Defiance.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Heidi kommentarer:

    Orv, dét bliver spændende… og sjovt!

  2. capac kommentarer:

    @Heidi: Ja, det kan kun blive godt…

Skriv en kommentar

219 har læst indlægget
14,463