Toppen af poppen

8. september 2020

Blind høne finder også et korn. Og det hænder også, at den kommercielle, populistiske tv-kanal TV2 finder på noget, der rammer nogenlunde rent. Det gælder således programserien “Toppen af poppen”, som jeg nu og da har fulgt lidt med i, når der ikke var andet, der kunne friste tv-narkomanen på sendefladen.
Ideen med programmet er enkel. Saml nogle (populære) kunstnere og lad dem fortolke hinandens sange. Altså kopiversioner af gamle, kendte sange. Og det virker jo, når sangene – hvad ofte er tilfældet – er gode. Som fx i ovenstående video, som jeg har lånt fra Michael Falchs Facebookside. Her kaster den vilde trold Annika Aakjær sig over Falchs “De vildeste fugle” til Falchs og de andres åbenbare begejstring. Og til min for den sags skyld. En dristig, vild fortolkning, der får det bedste ud af Falchs tilbagelændede sang. Et korn til TV2, takket være kunstnerne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Uffe kommentarer:

    Enig! Jeg tror, jeg har set de fleste af programmerne, og ikke sjældent viser det sig (mod forventning) at kopiversionerne er bedre en originalerne. Det er jo herligt!

  2. capac kommentarer:

    @Uffe: ja, og det er vel det, der forklarer programmets succes (bortset fra al kændisdyrkelsen…)

Skriv en kommentar

17 har læst indlægget
14,464