Muskelsvindleren Evald Krog er død – 76 år

2. december 2020

Grundlæggeren af Muskelsvindfonden og også af Grøn Koncert, Evald Krog, er død i en alder af 76 år. Han grundlagde fonden i 1971, fordi han mente, der blev gjort for lidt for de mennesker, der led af sygdommen muskelsvind. Og som formand for fonden arbejdede han hele vejen for sagen, frem til 2016, hvor han trak sig tilbage af helbredsmæssige årsager. Samme år fik han konstateret Alzheimer.

Evald var også et musikalsk menneske. Med Grøn Koncert skabte han en populær scene for tidens populære navne. En koncertform, der blev en etableret del af festival-Danmark. Selv var han mest til jazz og fik også indspillet en plade sammen med Lise Dandanell og et band.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

10 har læst indlægget
14,625