Leif Sylvester Petersen – Det gode liv forfølger mig

4. januar 2021

Danmarks Radio gjorde valget nemt igår aftes. Enten en udsendelse om afdøde Prins Henrik på DR1 eller en dokumentar om Leif Sylvester Petersen på DR2. Som du sikkert allerede har gættet faldt valget på dokumentaren om Leif Sylvester.

Tømrersvenden, der kommer fra arbejderkår på Amager, men blev drevet frem i livet af en kunstnerisk impuls, der omfatter billedkunst, teater, film og musik. Og i filmen fortæller Leif Sylvester selv, hvordan det er gået (godt), siden han kom til verden i de dage, hvor tyske fly gjorde himlen mørk over København og det øvrige Danmark. Og man følger den arbejdssomme Sylvester, der skal være i gang med noget hele tiden. Et fint, jordnært portræt af en skikkelse, der har haft (og har) en markant position i den del af kulturlivet, der ligger til venstre for midten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

24 har læst indlægget
14,694