50: Chicago – III

11. januar 2021

Chicago tog hul på 1971 med deres tredje dobbeltalbum på stribe (og inden for mindre end to år…). Bandet havde fået et gennembrud med deres andet dobbeltalbum og havde brugt oceaner af tid på koncertvirksomhed (i 1971 var live-koncerter hovedindtægtskilden for musikere, akkurat som i dag, men i de kommende år blev royaltyindtægter for plader en voksende indtægtskilde). Og koncertaktiviteten gjorde også, at de ikke havde problemer med at skrive nye sange til det nye album, selv om de var løbet tør efter de to første dobbeltalbum.

Og så lykkedes det også for Chicago for første gang at nå højt på hitlisten, både med albummet og med to af sangene, bl.a. “Free”, der kom i top tyve på Billboard.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

9 har læst indlægget
14,754