Fra Pete Best til Ringo Starr

14. februar 2021

Igen og igen løber man ind i myten/historien om Pete Best’ forladen The Beatles. Ofte i et forsøg på at gøre Pete Best til den “glemte” Beatle eller sådan noget. Men uanset, hvor mange seriøse bøger og artikler, man læser om The Beatles’ tidlige dage, så er det ikke til at tage fejl af, at grunden til, at Pete Best blev fravalgt var, at han ganske enkelt ikke var god nok til The Beatles. Hvorimod den venstrehåndede trommeslager Ringo Starr var den bedste trommeslager, man kunne opdrive i Liverpool, hvorfor de andre meget gerne ville have ham bag gryderne. At hans venstrehåndethed på højrehåndede trommer gav et ekstra raffinement er blot et ekstra plus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

10 har læst indlægget
14,687