Du altforbarmende – om bryster

28. juli 2008

Ingen tvivl om det. Bryster betyder noget. For begge køn. Er man i tvivl, så læs dame- og mandebladene. De to attributter stikker i øjnene i mere end en forstand. En kedelig tendens har dog været, at de to næringgivende gevækster skulle leve op til en bestemt struttende æstetisk standard. Her kom silikonen, saltvandet og grafikken ind. Hvorfor skal det dog være så kedeligt? Hvorfor skal de alle se nogenlunde ens ud? Må vi så bede om lidt mangfoldighed! Lad brysterne have den form, længde, udformning, de nu engang har.
Derfor er det opmuntrende at læse, at den unge skuespillerinden Keira Knightly træder i sin kollega Kate Winsletts spor og afviser at få sine bryster grafisk manipuleret på en kommende filmplakat (“The Dutchess”). Et sådant digitalt overgreb blev hun udsat for i filmen om Kong Arthur, hvor grafikerne blæste brystmålet op. “Disse ting var ikke mine”, sagde Keira. Hatten af for Keira.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Bente kommentarer:

    Åh ja, bryster er jo et altid gangbart emne 😉
    Er du mon selv kunstneren bag værket på billedet …?

  2. capac kommentarer:

    @Bente: Næ, jeg bygger ikke i sand længere… 🙂

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 305 gange
Side 1 af 11
11,613