At blogge/arbejde og ikke at blogge/arbejde

5. august 2008

Sommerferien går på hæld for de fleste. Og et kig på bloggens statistik afslører, at denne blog har haft et stabilt besøgstal (unikke) hen over sommeren. Og nu hvor ferien afløses af ikke-ferie, så stiger antallet igen. Hvad mon man kan udlede af det: At folk blogger, når de arbejder? Nå, ja, man skal jo også lave noget fornuftigt ind imellem! :-)

4 kommentarer

  1. kent kommentarer:

    hmmmm. Ja selvom det er praktisk muligt for mig at blogge mens jeg arbejder, eller i hvertfald i arbejdstiden, så ville det nok medføre en nedgang i produktionen. Og det holder den ikke til, så jeg må pænt vente til jeg kommer hjem.

  2. capac kommentarer:

    @Kent: Det er nu ogsÃ¥ mest ment som en spøg! Forklaringen kan jo ogsÃ¥ være, at folk er kommet fra ferie – hjem til computeren. ;-)

  3. kent kommentarer:

    yep….. Og den fangede jeg skam ogsÃ¥ gennem tÃ¥gen… ;)
    Jeg er ikke et sekund i tvivl når du taler alvor.

  4. capac kommentarer:

    @Kent: Det er jeg glad for at læse! ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

189 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62