Memento mori

14. august 2008

Livet er både stærkt og skrøbeligt. Vi ved ikke, hvor længe vi er her. Og det må vi ikke glemme. Jeg fik påmindelsen i dag, hvor en lang arbejdsdag var planlagt. Sådan skulle det ikke gå. I dag valgte lægerne af fjerne al livsforlængende teknologi fra min svigermor, og her til aften udåndede hun. Kort efter, at jeg havde forladt hospitalet. Hvad der forekom vigtigt i morges, forekommer ubetydeligt her til aften.

13 kommentarer

  1. Tina Charlotte Møller kommentarer:

    Jeg kondolerer.

    Jeg foretrækker at betragte døden som en overgang til en anden tilstand, ikke som en afslutning, selvom døden naturligvis opfattes som sådan af de efterladte.
    Jeg mener at have hørt engang, at summen af energi i universet er konstant. Det er mit stærkeste argument for troen på, at intet forsvinder ud af kredsløbet. Energien antager formentlig blot en helt anden form.

  2. capac kommentarer:

    @Tina: Tak. Ja, døden er jo en del af livet. På samme tid en banalitet og noget utroligt.

  3. klaus kommentarer:

    we’re only passing through… som cohen synger… kondolerer

  4. Torben BoP kommentarer:

    Det gør mig ondt for dig og din hustru ikke mindst.

  5. capac kommentarer:

    @ Tak Klaus og Torben.

  6. Irene kommentarer:

    Det gør mig ondt, så brat enden kan være. Jeg sender en kærlig hilsen til dig og ikke mindst til din kone og din datter.

    Kærlig hilsen,
    Irene

  7. capac kommentarer:

    @Irene: Tak, og jo, fruen og frøkenen har det svært lige nu.

  8. Maria kommentarer:

    Det gør mig ondt…

  9. capac kommentarer:

    @Maria: tak… ;-)

  10. filoffen kommentarer:

    Kondolerer. Forsinket.

  11. capac kommentarer:

    @filoffen: Tak kollega (færdes i Nobelparken for tiden…)! ;-)

  12. filoffen kommentarer:

    Glimrende!

  13. capac kommentarer:

    @filoffen: Men kun en uge mere! :-D

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

212 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62