Og livet går sin gang

15. august 2008

Livet må gå videre. Sådan er det. Og det er godt. En masse praktiske gøremål tårner sig op. Bedemand og præst. Kontakt til familie og nære venner. Og så kommer resten. Begravelsen. Skifteretten. Oprydningen.
Og pludselig får capac en ekspertrolle. Efter at have håndteret mine forældres bortgang og begravelse i 2004 – med ca. to måneders mellemrum, så har jeg svar på nogle af de små og store spørgsmål, der dukker op i den situation. Og det er rart at vide, at man kan hjælpe sin svigerfar og familie i den situation.

7 kommentarer

  1. Heidi kommentarer:

    Capac: jeg ser først nu at din svigermor er død. Det gør mig ondt for jer – ikke mindst din kone. Enhver død er en pÃ¥mindelse om vores egen.

    At du kan bruge dine egne erfaringer fra dine forældres bortgang, er det netop et smukt billede på at livet går videre. At den smerte og de praktiske udfordringer, du stod med for 4 år siden, nu kan hjælpe andre med et komme videre.

    Pas på hinanden.

  2. capac kommentarer:

    @Heidi: Tak, Heidi. I dag har vi fået begravelsen på plads. Det sker på onsdag. Sorgen tager sin tid. Sådan er det. Men usikkerheden er borte, og det er godt. Vi skal videre. Alle.

  3. Heidi kommentarer:

    Ja, sorg tager tid og har mange ansigter…

  4. Uffe kommentarer:

    En forsinket tanke til jer. Kondolerer.

  5. capac kommentarer:

    @Uffe: Tak. Det er aldrig for sent.. ;-)

  6. Gertrud kommentarer:

    Også tanker fra Beijing. Kondolerer

  7. capac kommentarer:

    @Gertrud: Tak. Nyd Beijing.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

186 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62