Medens tårerne løber…. Marianne Faithful

19. august 2008

Så ung og sprød var hun dengang, og stemmen blød og piget….

5 kommentarer

  1. Heidi kommentarer:

    Jeg læste engang, at det på den klosterskole, hun voksede op, var kotyme at pigerne havde en skærm rundt om hlasen, så de ikke kunne se ned af sig selv, når de var i bad.
    Sandt eller falsk? Det kan ihvertfald bidrage til forståelsen af, hvorfor hun skulle så langt over i den anden polaritet.
    PÃ¥ denne video er det dog stadig den unge pige, som er influeret af klosterlivet.

  2. capac kommentarer:

    @Heidi: Ja, vi har vel begge dele i os alle, det (alt for) civiliserede og det (alt for) “naturlige” eller menneskelige!? ;-)

  3. Heidi kommentarer:

    Ja, jeg tror vi alle indeholder polariteterne, til vores “offentlige” sider. Jo mere vi ikke vil vedkende os dem, jo mere markant kommer de ud gennem sidebenene (eller hvor det kan være)

    Netop vores meget beherskede ydre fremtoning er medvirkende til at vi har brug for ikoner og shamaner, som bl.a. Marianne til at bringe os i kontakt med vores mørkere sider.

  4. capac kommentarer:

    @Heidi: Og litteratur og kunst i det hele taget…

  5. Heidi kommentarer:

    Ja, whatever it takes

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

212 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62