Roxy Music – The Thrill of it All

29. august 2008

De sidste par dage har jeg fornøjet mig med dvd’en The Thrill of it all med Roxy Music. Dvd’en, der har hentet titlen fra indledningsnummeret på albummet Country Life fra 1974, er et visuelt supplement til den retrospektive boks The Thrill of it All: Roxy Music 1972-82, som udkom i 1974 og rummer 66 numre fra bandets første otte albums, plus det obligatoriske ekstramateriale. Dvd’en består af tv-optagelser, videoer og koncertoptagelser fra omtalte periode og udgør en herlig dokumentation af gruppens medrivende, dynamiske performance. Optagelserne er visuelt og lysmæssigt af høj, høj kvalitet. Ren fornøjelse. Anbefales.

Roxy Music – The Thrill of It All (Live 1976) – optagelse fra Konserthaus, Stockholm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 125 gange
Side 1 af 11
11,605