Kathi Mcdonald – sangerinde

31. august 2008

Dagens sang kommer fra Kathi Mcdonald. Hvis du ikke har hørt om hende, så er det nok ikke tilfældigt. For selv om hun har udgivet musik i sit eget navn, så er hun især kendt for sit virke som backingsangerinde. Her er hun til gengæld et af de store, anerkendte navne. Rolling Stones, Leon Russel, Big Brother and the Holding Company, Nils Lofgren, Ike & Tina Turner, Delayney & Bonnie, Quicksilver Messenger Service og mange flere har efterspurgt hendes blues-stemme. Hun har været med i henved tre årtier og har medvirket på omkring halvanden hundrede plader. Selv har hun udsendt tre albums, hvoraf de tidlige er sjældenheder og samlerobjekter: Insane Asylum (1974), Save your Breath (1994) og senest Above And Beyond (1999).

Long John Baldry Band, featuring Kathi McDonald

Kathi McDonald with Nick Vigarino at the Triple Door


I’d Rather go Blind

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Victor eg kommentarer:

    oky

Skriv en kommentar

447 har læst indlægget
14,690