Nostalgi: Den tynde mand

27. september 2008


En af de utallige pranger-mails fra amazon-firmaet sendte mig durk ned at Memory Lane. Et favorabelt tilbud på filmene om den tynde mand, bygget på Dashiell Hammetts roman The Thin Man fra 1934 og indspillet i løbet af trediverne med William Powell og Myrna Loy i hovedrollerne. I serien spiller Powell en privatdetektiv, der har trukket sig tilbage, efter at have giftet sig med den rige Nora. Han bruger i stedet tiden til at fulde sig på hoteller og beverdinger. Derud over spiller parrets fox terrier Asta en ikke ubetydelig rolle. Filmene blev vist af tysk tv i min grønne ungdom, og jeg husker dem som yderst charmerende, morsomme, lystspilskrimier, hvor ægteparret kaster sig ud i kriminalgåder, samtidig med at de bruger megen tid på almindelig ægteskabelige diskussioner med og uden hund… Nu kan jeg så få hele baduljen for små 175 kroner. Amazon burde skamme sig sådan at friste en nostalgiker…

9 kommentarer

  1. Firserdigteren kommentarer:

    Tak Capac. Jeg har netop bestilt Nick og Noras skattekiste. Følte, at jeg var ved at være lige lovlig mange martinier bagud! Hik.

  2. Firserdigteren kommentarer:

    PS: Asta spillede mange andre roller, bl.a. som Cary Grant og Irene Dunnes surrogatbarn, Mr. Smith i The Awful Truth. Dygtig vovse!

  3. capac kommentarer:

    Ja, det er sørme fristende…

  4. Donald kommentarer:

    Pragtfuld forskræp! Men jeg undrer mig hvordan du får tid til at se købe film? Bare det at følge med i alle 6-7 vigtigste TV-kanaler er jo en overmåde tidsrøvende opgave.
    SÅ derfor er mit spørgsmål: Er Nostalgikeren også TV-afholdsmand?

  5. capac kommentarer:

    @Donald: Jeg ser mindre og mindre tv. Især efter, at jeg er begyndt at arbejde om aftenen…

  6. Uffe kommentarer:

    Så, nu lokkede du igen. ER bestilt (sammen med Poirot, The Singing Detective, Pennies from Heaven og Frasier). Nu kan det være nok!

  7. capac kommentarer:

    Jeg tænkte nok, det var noget for dig. Men du mÃ¥ da indrømme, det var et godt tilbud! Du mÃ¥ gerne lokke mig, hvis du ser Potters Lipstick on your collar pÃ¥ dvd-tilbud, fx… ;-)

  8. Donald kommentarer:

    Det er sikkert meget godt at arbejde om aftenen. Istedet for at se TV. Jeg har kun et lille lomme-TV som jeg fik af Beologisk Institut. Det har jeg brugt et par gange højst.

  9. capac kommentarer:

    @Donald: I hvert fald har jeg fundet ud af, at jeg har mere ud af at se film og serier på dvd.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

493 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62