Nostalgia: Dave Mason and Mama Cash

23. oktober 2008

Der er plader, der burde have haft en bedre skæbne. En af dem er Dave Masons andet soloalbum Dave Mason and Mama Cash. Dave Mason havde en fortid som medlem af Traffic og Delaney & Bonnie og fik et fint sologennembrud med sit første album Alone Together, der solgte guld. Men af en eller anden grund kastede nr. 2 ikke så meget af sig. Kritikken var generelt lidt reserveret. Måske hang det sammen med, at pladen fremstod som en duoplade uden at være det. Mama Cash har fortrinsvis rollen som højt kvalificeret backingsangerinde på pladen, der er et Dave Mason-projekt. Hun synger dog for i nummeret Here We Go Again, der er så smukt, at hårene rejser sig på ryggen.
Mason er en eminent guitarist og en fin, fin sangskriver. Og der er ikke en eneste nitte på denne plade. Han får kvalificeret hjælp af kapaciteter som trommeslager og percussionist Russ Kunkel og Manassas-keyboardspilleren Paul Harris, der leverer en lyd, der leder tankerne hen på netop Stevens Stills og Manassas.
Da pladen udkom i 1971 ville jeg forfærdelig gerne have fat i den, men det tillod økonomien vist ikke dengang. Så det blev ved ønsket. Og nu er det så omsider lykkes at få fat i en (japansk!) udgave. Og den holder 100%.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

270 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62