All you need is love: Paul Mccartney

2. december 2006

Oh yeah, all right
Are you going to be in my dreams tonight?
And in the end the love you take is equal to the love you make.
Ah-

(The End /Abbey Road)

Den tidligere Beatle, Sir Paul Mccartney, er – som bloglæseren måske ved – ude i en martrende skilsmisse. Som i alle andre skilsmisser handler det om penge og børn, et barn for at være præcis. Skilsmisser har det med at afsløre, hvad mennesker indeholder – og, at det der førte menneskene sammen – kærligheden – kun er en håndsbredde fra sin modsætning: hadet. Kærlighed og had, de vandre til hobe, for nu at parafrasere salmedigteren..
Nu kan man læse, at Paul forsøger at komme igennem det efter-ægteskabelige helvede ved hårdt arbejde og ved hjælp af en psykiater. Lad os håbe, at der kommer en masse lytteværdig musik ud af det. Så har det da ikke været helt forgæves. En skilsmisse er ikke noget, man ønsker skal overgå sin værste fjende…
Paul med Höffner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 412 gange
Side 1 af 11
11,611