Genhør: David Bowie – Heroes

24. november 2008

Der blev flyttet lidt rundt på reolerne i stuen og så faldt blikket på det sort-hvide cover til David Bowies “Heroes” fra 1977. Jeg købte den i en radioforretning på hjørnet af Torvegade og Nørregade i Esbjerg. Jeg var kommet med toget fra Århus og gik ned ad Nørregade for at finde en busforbindelse til Sædding, da mit blik fangede Bowies kølige attitude i sort-hvidt. På det tidspunkt havde “Low” allerede væltet mig omkuld med sin mørke, metropol-rock. Og “Heroes” sørgede for, at jeg ikke sådan lige kunne rejse mig med det samme. Titelnummeret om de elskende ved Berlin-muren er en af Bowies helt store sange.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 304 gange
Side 1 af 11
11,684