The Honeybus Story

1. december 2008

Julen truer lige om hjørnet. Og fatter er blevet pålagt at skrive sin “ønskeliste” inden et par dage. Ellers vil Frøkenen surmule mere end normalt, og det ønsker vi ikke her op til den glædelige juletid. Heldigvis er der altid en cd eller dvd, man kan bruge, når det ikke kun skal være sokker og underbusker. På listen har jeg så anført The Honeybus Story – et album, der er blevet genudsendt i år, og som indeholder alle de væsentligste indspilninger med Honeybus.
Honeybus blev dannet i 1967 af Pete Dello (vok., g. og keyb.), Ray Cana (bas, v., keyb.), Colin Hare (g., vok.), Pete Kircher (t., vok.) og Jim Kelly (forsanger). Dello og Cane stod for sangskrivningen, og bandet blev hurtigt et af de bands, der blev sammenlignet med The Beatles (det var nærmest den højeste udmærkelse, man kunne få i de år…). Af en eller anden grund blev de aldrig rigtig store, til trods for gode sange og fornem fremførelse. Men med hittet “I can’t let Maggie go” sørgede de for ikke at gå i glemmebogen. Sangen blev spillet igen og igen hos Jørgen de Mylius og var et tilbagevendende lytterønske op gennem halvfjerdserne.
Det hjalp heller ikke på bandets succes, at den ene sangskriver – Dello – ikke ønskede at turnere i USA og i det hele taget ikke var meget for at optræde live. Og da han forlod gruppen, gik den langsom i opløsning. I årene efter havde Dello, Hare og Kelly hver især en vis succes som solokunstnere.
The Honeybus Story viser, at bandet var meget mere en Maggie. 23 velturnerede sange indeholder den.

Honeybus – cant let maggie go promo clip 60s

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

174 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62