George Harrison – Brainwashed

14. december 2008

Det sidste studiealbum fra George Harrison fik titlen Brainwashed. Pladen udkom posthumt i 2002, et år efter Harrisons kræftdød, og er, paradoksalt måske, en af de allerbedste Harrison-plader. Selv om Harrison var dødsmærket, fortsatte haN Den sidste tid med at færdiggøre musikken til pladen med hjælp fra Jeff Lynne og så sønnen Dhani Harrison. Harrison nåede ikke helt at færdiggøre musikken, så Lynne og Dhani måtte lægge en sidste hånd på. Det er sket med største respekt for Harrisons særegne sang og stil. Og da pladen udkom fik Harrison for en gangs skyld store dele af kritikken med sig. Det skyldes ikke bare den overbærenhed, der ofte følger en kunstners dødsfald, men også, at det er en meget konsistent og homogent udspil med velturnerede sange i Harrisons kendte melodiøse stil. Som sædvanligt får Harrison hjælp af en række kendte venner. Det nye er, at Dhani også spiller med på guitar og synger backing. Kort tid senere havde han lejlighed til at være medarrangør og -virkende ved den store mindekoncert for faderen.
Hermed er cirklen sluttet. Alle Harrisons soloplader er blevet omtalt, og måske skulle vi genhøre nogle af de plader, han også medvirkede på?! Vi får se.

Between The Devil And The Deep Blue Sea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Gertrud kommentarer:

    Tak for sangen(e)!

  2. capac kommentarer:

    ;-)

Skriv en kommentar

165 har læst indlægget
14,405