Øv! – F. P. Jac er død

26. december 2008

Min første tanke var: Hvor er det dog ærgerligt! Kort tid efter at fået Det Danske Akademis store pris for sit særprægede kærlige forhold til vort Modersmål er F. P. Jac død. Selvfølgelig vidste man godt, at Flemming Palle Jacobsen havde brændt sit lys i begge ender og på midten, men alligevel. Dansk litteratur er ikke den samme uden en original som F. P. Jac.

der må gøres en undtagelse nu

stille og roligt sole sig i verden

Hvil i fred, Flemming Palle…

6 kommentarer

  1. Sifka kommentarer:

    Ja, han var godt nok en speciel fætter.

  2. Blaa Kors kommentarer:

    CAPAC, lov dig selv at du er faerdig med Jamesons 80 proof…

  3. capac kommentarer:

    Okay, sÃ¥, jeg lover at holde en pause med 80% proof… (Arthur, sÃ¥ mÃ¥ du love mig at melde dig ud af BlÃ¥ Kors til gengæld…)

  4. Misfit kommentarer:

    Til F.P. Jac.

    Thank you for the days,
    Those endless days, those sacred days you gave me.
    I’m thinking of the days,
    Days I’ll remember all my life,
    Days when you can’t see wrong from right.

    Ray Davies

  5. Anders Christian Larsen kommentarer:

    Jeg er i øjeblikket ved at kontakte personer som jeg gerne vil have med i en samtalebog. En af personerne var F.P. Jac og heldigvis nåede jeg at snakke med ham i telefonen 8., 9. og 11. december, samlet i små to timer og det er klart vi også talte om alt muligt andet. Han ville allerhelst snakke fodbold.

    Nu bliver det jo altså ikke til noget at få Jac med i min bog, men hvor er jeg glad for, jeg ikke udskød at kontakte ham.

  6. capac kommentarer:

    @Anders Christian Larsen: Det var godt, du nåede det. Jac skrantede jo åbenbart. Held og lykke med bogen!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

964 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62