Klik! – Anne Leiboviz bag kameraet…

9. marts 2009

Anne Leibovitz fik sit gennembrud som portrætfotograf, da hun i en alder af 26 år tog med The Rolling Stones på turné og affotograferede bandet i forskellige sammenhænge. Hendes styrke er ikke det fotografierne viser, men det underforståede. Det mere, der ikke rammer øjet. Billedet overfor viser Johnny Depp i 1994 og er fra hendes bog At Work, der udkom sidste år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Tina - omme i London kommentarer:

    Jeg var til en fantastisk ustilling af Leibovitz paa the National Portrait Gallery for mange aar siden, maaske omkring 20. Det var et tilfaelde, for jeg kendte hende ikke, men det kom jeg til og jeg har bare elsket hendes billeder lige siden. Hun er en af de bedste fotografer jeg nogensinde har set.

  2. Betina kommentarer:

    Hendes arbejde er virkelig uden sidestykke. Vil helt klart have fingre i den bog.

    Jeg fik øjnene op for hendes fotografier, da jeg så det hun tog af (en nøgen) John Lennon, der omfavner Yoko Ono.

Skriv en kommentar

240 har læst indlægget
14,686