På forsiden af Søndags-BT og andre steder…

16. januar 2007

Rolling Stone-cover

Forsider – på magasiner, ugeblade, aviser osv. – taler deres tydelige sprog om den tid, de blev fremstillet i. For samlere og andre nostalgikere er det derfor en sand fornøjelse at browse i gamle blade og forsider. Jeg faldt over denne side med det betegnende navn coverbrowser.com – med undertitlen “explore comic book covers and more”. Her kan man studere lidt af hvert, lige fra Batman-covers over grimme pladeommere til fx Rolling Stone- og Esquire-omslag. Og vel at mærke i et nogenlunde stort format…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Carsten kommentarer:

    Tak for linket.

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 758 gange
Side 1 af 11
11,613