Snap Preview

18. januar 2007

For nogle dage siden installerede jeg det fikse lille plugin Snap Preview, der tillader bloglæsere at se lidt af den side, der gemmer sig bag et link. Meget smart og begejstret omtalt i andre blogge eller blogs. Og den fungerede fint de første par dage i Ildræven, men så pludselig holdt den op. Nu viser den kun en hvid ramme. Til gengæld fungerer den uden problemer i (dammit!) i MS Internet Explorer 7! Hvad der er galt med Ildræven og plugin’et ved jeg ikke. Afinstallation og gentilmelding, tømning af cache og cookies etc. har ingen effekt haft. FAQ’en forklarer, at man blot skal vente 30 sekunder eller mere, men det er sørme for længe. Fortsætter det sådan skrotter jeg den lille charmetrold…

PS. Efter nogen tid er den så vendt tilbage igen, hm… Den nåede det lige, charmetrolden…
PPS. Og så forsvandt den igen på Ildræven, hm…

Opdatering mandag d. 22/1
: Nu virker den. Af en eller anden grund havde Firefox blokeret Snapperens hjemmeside…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

 1. klaus kommentarer:

  hos mig virker den upåklageligt..? men du skulle slå visning af lokale links fra – det presser måske systemet for meget..?

 2. capac kommentarer:

  @Klaus: Tak, jeg prøver. Der er også “klumper” i min internetforbindelse, måske det også spiller en rolle…

 3. klaus kommentarer:

  det er vist nærmere et massivt spamangreb – min side har været utilgængelig flere gange i dag og i følge statraq har der alene i dag været flere unikke brugere end i hele resten af måneden..!

 4. capac kommentarer:

  @Klaus: Vor tids svar på den Sorte Død – Spam…

 5. klaus kommentarer:

  og den er muligvis også gal hos akismet – i hvert fald er næsten halvtreds kommentarer sluppet igennem til godkendelse (har lige åbnet min indbakke)… gid fanden havde de skiderikker..!

 6. capac kommentarer:

  @Klaus: Akismet er forlængst slagtet her. Jeg holder mig helt til Peters Anti-spam…

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 357 gange
Side 1 af 11
11,613