Bloggelog

31. januar 2007

Blogland ændrer sig som livet i øvrigt. Nogle flytter ind i Second Life med bibliotek og hele dynen. Anja bliver snart workaholic eller er det pædagolic (eller tror, hun bliver det) og nedtrapper (måske) bloglivet. Det handler vist om prioriteringer. Bo flytter til Djævleøen med Fruen til nye og bedre tider, men bliver nok boende i smartlog en tid endnu. Rasmus i Kammeret er midlertidigt i flytterod, men lover at vende tilbage hos en bedre host, host-host… Uffe er forsvundet i kartotekerne for en tid; eller er det bare udflytningen af DR, der har gjort ham skrive- og bloglam? Vi håber det ikke. For man kan sagtens blogge og spise med pinde på samme tid. Det har vi da set.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Rasmus kommentarer:

    Faktisk er jeg på vej til at flytte alle mine blogs VÆK fra surftown. Min nye host (når ellers flytningen er færdig) hedder dreamhost og sparker hårdkogt numse.

  2. capac kommentarer:

    @Rasmus: Så var det nok bare midlertidig, jeg blev sendt om på deres domæne… Glædeligt i øvrigt, at du er tilbage på sporet!

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 318 gange
Side 1 af 11
11,605