The Doors Live in Hollywood

26. maj 2009

På Live in Hollywood (2002) er vi tilbage i 1969. Pladen rummer 16 optagelser fra gruppens optræden på The Aquarius Theater. Det er igen Bruce Botnick, der har siddet bag mixerpulten og båndoptageren og foreviget disse veloplagte indspilninger. Morrison indleder med at fortælle om bandets planer om at indspille et live-album i deres hjemstavn. Og derefter får vi en række klassiske sange, fra Break on through over Touch Me og Five to One til Light my Fire. Som på Absolutely Live! og Live in Pittsburgh! er musikken og teksterne i centrum. Og igen forundres man over det samspil, der er, ikke alene mellem instrumentalisterne, men også mellem Morrison og de andre. Sangfortolkning og den til dels improviserende backing glider nærmest organisk sammen. Det må virkelig have været en stor oplevelse at se gruppen live, når det kørte som i dette tilfælde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

176 har læst indlægget
15,009