Que sera sera – Ray Evans, hvil i fred…

17. februar 2007


Sangskriveren Ray Evans er død i den fremskredne alder af 92. Umiddelbart siger navnet nok ikke så meget, men når man nævner sange som Que Sera Sera (Whatever will be), som Doris Day udødeliggjorde i Hitchcock-filmen The Man, who knew to much, hvor sangen spillede en central rolle i plottet, og Mona Lisa, ligeledes en filmmelodi (Captain Cary, USA fra 1950), så vil voksne bloglæsere måske nikke genkendende. Sidstnævnte sang gjorde Nat King Cole til en af sine klassikere. Han skrev også musik til tv, bl.a. kendingsmelodien til cowboyserien Bonanza, som blogbestyreren så meget på tysk tv i tresserne, og Mr. Ed. Evans var i øvrigt barn af jødiske indvandrere. Et soundbite fra temaet til Bonanza kan man høre her. Man kan læse mere i L.A.Times her.

Doris Day synger Que Sera fra Hitchcocks klassiker:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

570 har læst indlægget
14,275