Warren Zevon – udgivelser

22. februar 2007

Som tidligere omtalt udsender Rhino Records nye udgaver af Warren Zevons plader “Exitable Boy”, “Stand in the Fire” og “Envoy”. De skulle være ude den 27.  Marts. Sidstenævnte plade har aldrig været ude på cd før.
Den 1. maj udsender det lille pladeselskab Ammal Records en plade med titlen Preludes – Rare and Unreleased Recordings med sange fra før, Warren slog igennem i 1976. Efter hans alt for tidlige cancer-død fandt man ikke mindre end 126 tidlige sange i en kuffert, og det er fra denne bunke, pladeudvalget er taget. Blandt titlerne er: “Empty Hearted Town,” “Going All the Way,” “Steady Rain,” “Stop Rainin’ Lord” “Studebaker” og”The Rosarita Beach Cafe.” Udgivelsen består af to plader, og på den anden finder man en blanding af Zevons musik og interviews med ham.

Endelig udkommer der også en bog om Zevon, I’ll Sleep When I’m Dead, som består af interviews med familie, venner, musikere osv.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

læst 279 gange
Side 1 af 11
11,613