Faderhuset – vor Herre bevares..

7. marts 2007

I mine foregående indlæg om Ungdomshuset har jeg bevidst forsøgt at undgå at forholde mig til den kristent-religiøse sekt Faderhuset og dens leder Ruth Evensen. Fra starten af har jeg haft det indtryk, at Evensen og sekten har brugt sagen om ungdomshuset som en enestestående chance til at missionere til en større kreds af danskere, end de ellers ville få mulighed for. Og en fornemmelse af, at problemet vedrørende de unge brugeres fremtid ragede dem en høstblomst. Nu har Jeppe Kabell, studerende ved RUC, afsløret, at Evensen og co. lige præcis opfatter deres rolle i de foregående døgn som et regulært korstog med det Onde.
Udadtil har Evensen forsøgt at tale i diplomatiske toner, indadtil – på prædikestolen – tordner hun mod de unge som værende djævleyngel. Altså tvetunget tale, sådan som vi har set blandt andre religiøse fundamentalister. Efter min mening gør Evensen og hendes hellige flok mere skade end gavn med deres religiøse vanvid. Var der nogen, der sagde “næstekærlighed”? Læs Jeppes beretning på www.mrkab.com .

Læs i øvrigt Bo og Carstens meningsudvekslinger, der kredser om blandt andet Faderhuset.

En kommentar

  1. Anja kommentarer:

    Jeg tror det var i december at Ruth (igen) var på dr1 hvor der blev stillet afsindigt uskarpe spørgsmål fra journalistens side (desværre).

    Dog blev der vist klip fra tidligere hvor Ruth Djævleurt ytrer at Gud har talt til hende om at hun skulle redde disse unge voldspsykopater fra helvede (som der skrevet stop på banneret på Ungeren i hin tid der aldrig aldrig kommer tilbage).

    Det ville hun så ikke helt stå ved på tv dér, men det er sådan hendes tankegang er. Min kammerat ville sige at der findes en diagnose for sådan en tankegang.
    Sygt er det i hvert fald.

    Længe leve mangfoldigheden!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

509 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62