Brad Delp, forsanger i Boston, er død 55 år

10. marts 2007


Forsangeren og guitaristen Brad Delp i rockgruppen Boston er død i en alder af 55 år. Dødsårsagen er endnu ukendt.
Sig navnet Boston og blogbestyreren plages straks af deres enorme hit More Than A Feeling fra deres første plade, der blot hed Boston og udkom i 1976. Sangen, der er den eneste, jeg husker fra gruppens repertoire, må have nogle kvaliteter, siden den har sat sig så uløseligt fast i min erindring og let bliver en af de der plagsomme på-hjernen-sange, som tidligere er omtalt i bloggen.
I øvrigt står Massachussetts-gruppen Boston for en pompøs, dramatisk og let overgearet form for mastodontrock, som aldrig rigtig har tiltalt denne signatur. Nu er stemmen bag den plagsomme sang altså forstummet, og en minderune sat. Hvil i fred, Brad.

2 kommentarer

  1. anders lykke kommentarer:

    Stort chock og sorg. Havde ikke hørt at en af hardrockens bedste og mest suveræne stemmer var død. Iøvrigt helt uenig med signaturens bedømmelse af gruppen Boston. Denne gruppe har stÃ¥et for noget af det ypperste indenfor amerikansk rock siden debutten i 1975. Nummeret “More than a feeling” er endda langt fra gruppens bedste. NÃ¥ men hver sin smag.

  2. capac kommentarer:

    @Anders: Ja, vi behøver jo ikke at være enige.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

927 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62