Ungeren, de unge og medierne

16. marts 2007

Demokrati indebærer dialog, skrev Klaus Rifbjerg forleden. Og journalist Lisbeth Knudsen fortsætter ud af samme tangent: “Hvor er de indsigtsfulde artikler og tv-indslag om, hvad der sker i ungdomsmiljøet lige nu efter nedrivningen af Ungdomshuset på Nørrebro? Hvor er den kritiske afdækning af anholdelserne og retsbehandlingen af de mange sager mod de unge på Nørrebro? De gamle medier har ikke et brugbart kildenet blandt de unge. De taler alene om de unge, men ikke med de unge. Det er på internettet det interessante foregår, hvis man vil følge ungdomsmiljøerne…”. Læs videre på Lisbeths blog: her.

En kommentar

  1. c bagger kommentarer:

    Demokratiet er under angreb. Jeg forventer ransagning fængsling og pinligt forhør da jeg lige har brækket mig over Søren Karup`s demagogiske retorik,velvilligt formidlet af det højrenationalistiske talerør DR.1.

    Desuden.Hvis Anders,Tony og George var blevet fremstillet for nuernberg domstolen efter termerne for domfældesen af gøring, var de blevet hængt.
    Indehaveren af denne blog er på ingen måde ansvarlig for dette udsagn.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

385 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62