Seksuallivets regulering

16. april 2007

Capac kommer til at tænke på den gamle politiker, der sidestillede jernbane- og seksualdriften med hensyn til ustyrlighed – i ordets rette betydning. Det er jo – indrøm det bare – kendetegnende ved seksualdrifterne, at de er ret ustyrlige og ofte griber forstyrrende i menneskenes ellers regulerede liv. Man kan heller ikke helt se bort fra, at den seksuelle ophidselse stimuleres af grænseoverskridelsen. Det forbudte er frækt. Hvis man er i tvivl så find svar i den righoldige litteratur.

Capac er derfor lidt i tvivl om, hvorvidt det er en god idé, når nu Danmarks Naturfredningsforening vil lave en guide til god sex i naturen. Kommunikationsmedarbejder Lene Midtgaard fra Naturfredningsforeningen synes, at det er en god idé med sådanne alternative anvendelsesmuligheder af fx de ca. 2000 fredede områder i Danmark. Og hun – og foreningen formodentlig – kan ikke helt se sig fri for en – lad os kalde det sådan – regulerende hensigt: Man må ikke forstyrre andre – og man skal huske at rydde op efter sig (fx samle kondomer op). Man hvad nu, hvis en del af spændingen, ja, ophidselsen, består i, at Hr. og Fru Andersen måske bliver opdaget, medens de udøver deres erotiske løjer? Så er der vel ikke nogen idé i at ligge i en afsides afkrog af et fredet område? Og – er det ikke endnu et eksempel på, hvordan hverdagslivet – og privatlivet – gradvist forsøges reguleret af offentlige myndigheder og private organisationer, der opererer i det offentlige rum?

4 kommentarer

  1. Carsten kommentarer:

    Et andet problem: Vil en sådan planlagt guide ikke føre til, at de omtalte steder bliver så overrendte, at det slet ikke bliver til at have sex der? :-)

  2. capac kommentarer:

    @Carsten: Ja, der er jo sikkert allerede nogen, der kender de der steder! ;-)

  3. Bo kommentarer:

    Nu er Danmarks Naturfredningsforening jo altså ikke nogen offentlig myndighed, men en privat forening. Så vidt jeg ved.

  4. capac kommentarer:

    @Bo: Det er rigtigt, Bo. SÃ¥ mÃ¥ske skulle jeg have skrevet: “forsøges reguleret af offentlige myndigheder og privat organisationer, der opererer i det offentlige omrÃ¥de”?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

377 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62