Alfred Hitchcocks lydspor…

31. august 2010

Om kort tid udsendes komponisten Bernhard Hermanns musik til Alfreds Hitchcocks film The Wrong Man, Vertigo og North By Northwest på vinyl.
Uden denne underlægningsmusik ville Hitchcocks film ikke have været det samme. Film er en multimediegenre, et sammenfald af mange kunstarter i et.
Men giver det mening at lytte til musikken uden billederne? Når der er tale om regulære soundtracks, komponeret til de levende billeder? Er det sådanne plader, man sætter i cd’en som et andet stykke musik? Eller er det fortrinsvis filmbuffs, der har glæde af dem? Et publikum må der i hvert fald være.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

170 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62