Morbid Lennon-auktion

1. december 2010

Medens vi er ved det, så bortauktioneres også den kopi af albummet “Double Fantasy”, som John Lennon signerede til en vis Mark Chapman, fem timer før samme Chapman vendte tilbage og skød Lennon ned foran Dakota-bygningen. I det kaos, der opstod efter nedskydningen, blev eksemplaret tabt foran indgangen til bygningen, og en servicemedarbejder samlede det op og overgivet til den offentlige anklager som bevismateriale. Men servicemedarbejderen fik det siden tilbage med tak for hjælpen.
Nu kan man så byde på på på www.momentsintime.com, som specialiserer sig i autografer og lignende memorabilia. Auktionen har fast en pris til 850.000 $, men mon ikke LP’en går for et højre bud?
Den nuværende ejer foretrækker at være anonym, fordi han/hun har modtaget dødstrusler på grund af ejerskabet. Mark Chapman sidder stadigvæk i fængsel, og Yoko Ono har modsat sig, at han skulle sættes på fri fod.
I øvrigt blev John Lennons autograferen i Mark Chapmans selskab fotograferet af fotografen Paul Goresh, som stod sammen med nogle fans uden for Dakota-bygningen. Man kan se fotografiet her.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

165 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62