Les Beatles – gamle Beatlescovers fra andre lande

5. november 2011

De gamle pladeomslag med The Beatles fra ens egen pladesamling sidder nærmest fast på nethinden og i erindring som vandmærker. Sådan så Beatlespladerne ud! Dengang man først fik fat på dem. Men det er jo en sandhed med modifikationer. Beatlespladerne så meget forskellige ud, alt afhængig af, hvilket land de udkom i.

Jeg er faldet over et par sjove eksempler. Ovenfor en fransk udgivelse. Bemærk, at Beatles udkom på Odeon i Frankrig. Bemærk også det sjældne foto fra en af deres koncerter. Jeg mener ikke at have set det foto før. Nedenfor endnu et fransk cover med et foto af en vis sjældenhed.

Og endelig et norsk cover fra 1964 med et tegning, der kun med god vilje ligner de fire mopheads. Mon man skulle spare lidt på udgifterne til fotografen? Og hvad mon Beatles’ management mente om den slags low budget-covers?

Beatles – I Feel Fine

2 kommentarer

  1. Gowings kommentarer:

    Jeg synes ogsÃ¥ at kunne huske, at have set en hel Beatles-parallelverden fra østeuropa engang…

  2. capac kommentarer:

    @Gowings: Ja, og internettet er en guldgrube, hvis man interesserer sig for den slags.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

606 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62