Simon and Garfunkel-flip

14. januar 2014

Forleden fik jeg et af mine tilbagevendende Simon-and-Garfunkel-flip,hvor jeg må lytte mig gennem en række af duoens plader. Flippet blev igangsat af en udsendelse på Radio 24syv, som jeg tilfældigt lyttede til, medens jeg kørte til arbejde. Og journalisten, hvis navn jeg nu lykkeligt har glemt alt om, forvekslede sangene “America” og “American Tune”. Hvilket irriterede mig ganske meget.

Dagen efter startede mit flip og jeg begyndte at lede efter det lille bokssæt, der hedder “Old Friends” (fra 1997), selv om jeg kunne have valgt The Collection med duoens samlede album. Forskellen er, at den gamle boks rummer en del ikke tidligere udgivet materiale. Men – jeg kunne ikke finde den. Og det gav anledning til en længerevarende eftersøgning, der endte med, at jeg omsider – efter langt tids tilløb – begyndte en foreløbig katalogisering af mine cd’er. Et projekt, jeg har udskudt alt for længe med det resultat, at jeg jævnligt har problemer med at finde en bestemt cd. Hvilket igen har haft den konsekvens – i et tilfælde i hver fald – at jeg anskaffede mig et nyt eksemplar af en cd. Og denne handling skulle jo helst ikke gå hen og blive en (u)vane.

Nå, men den begyndende katalogisering gav resultat med det samme. Den første reol, jeg begyndte at sortere i, viste sig at gemme “Old Friends” – oven i købet helt forrest i rækken… Det er næsten som at lede efter sine briller og finde dem – siddende i panden.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

100 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62