Prince – 56

8. juni 2014

Hans lavhed Prince fylder 56 år i dag og er still going strong. Har altid haft en svaghed for den lille talentfulde musiker, der har forstået at forene pop, dansemusik og musikalsk overskridende musikalitet. Ikke alt har været lige godt, men mange af mandens plader holder endnu. I dagens anledning blarer vi lidt i kataloget og bagrundsmaterialerne.

 

2 kommentarer

  1. Farmer kommentarer:

    Den “My guitar”-solo var ogsÃ¥ det første jeg kom til at tænke pÃ¥ i forbindelse med overskriften.
    Det var dette klip fra You-tube, som fik mig til lytte/se lidt mere Prince. Jeg har førhen ikke haft den nødvendige respekt for mandens musikalske evner. Kun haft en fornemmelsen af at han var et dance/popfænomen (Som i “Kiss”).

  2. capac kommentarer:

    @Farmer: Ja, den guitarsolo var også en øjen- og øreåbner for mig, fordi jeg ikke rigtig har opfattet Prince som den store soloinstrumentalist. Og det var den første video, jeg kom i tanke om, da jeg ville skrive lidt i anledning af dagen. Omvendt, så er der god grund til at dykke ned i hans gamle plader, der er fulde af musikalitet, opfindsomhed, frækhed osv.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

286 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62