Jeg alene vide – Kenneth Plummer og kritikken af DR

12. december 2007

Citat:

“Jeg har en stor medfølelse for hvad Morten Olsen gennemgår her i forbindelse med afslutningen af kvalifikationsrunden. Alle tror, at de er klogere end ham, og det er de ikke /../Morten Olsen bruger alt sin vågne tid på fodbold og er sandsynligvis en af dem i Europa, som ved mest om fodbold. Sådan er det også for mit vedkommende. Jeg bruger det meste af min vågne tid på DR og på mediebranchen. Der er stort set ikke nogen i Danmark, der ved mere om mediebranchen end jeg gør. Og der er helt sikkert ikke nogen, der ved mere om DR, end jeg gør”

. DRs direktør bliver interviewet om kritikken af ham og ledelsen af DR. Den del af kritikken, som Plummer mener at kunne affærdige som ukvalificeret “vrøvl”.
Er det nu også rigtigt, at man behøver at vide lige så meget som Plummer (mener at vide) om DR og medieverdenen i almindelighed for at kunne levere relevant og rigtig kritik af DR? Eller, for den sags skyld, af Morten Olsen?
Plummers holdning svarer til den arrogance, man finder hos enevældige herskere, fx Solkongen. Eller hos klovnen “Den dumme August”, der står midt i cirkussets manege og bilder sig selv ind, at kun han har overblikket og styringen af alt, hvad der foregår i cirkus. Men der findes jo ikke én sandhed om DR og ledelsen af DR. Og det er jo langt fra sikkert, at det altid er en fordel for dømmekraften at være spundet ind i DRs verden eller medieverdenen i almindelighed. Og netop derfor kan uhildet kritik ude fra, fx fra de hundredvis af seere og lyttere, der findes i dette land, være endog særdeles nyttig og tiltrængt.
Plummer-flashback

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

367 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62