Gratisaviser

16. august 2006

Debatten om gratisaviser kører her, her, her og mange andre steder. De kaldes “gratisaviser”, men er hverken gratis eller aviser. Det er reklametryksager, hvor petitstofområderne er udfyldt med overskrifter fra nyhedsbureauernes evighedsmaskiner. Jeg ved ikke, om jeg vil kunne holde dem fra døren – med eller uden grønt mærkat. Men jeg ved en ting: Jeg vil ikke åbne en eneste af dem! Nogle skøre islændinge fik ideen, og danske medier fulgte trop, fordi de andre gjorde det. Skolegårdslogik.
Opdatering Torsdag 17/8 : det viser sig nu, at islændingene har fået kolde fødder…

Opdatering Fredag 18/8: Indtil videre er det lykkedes at holde de udkomne gratisaviser fra døren, og vi holder vejret og håber, at islændingene snart melder ud, at deres avis alligevel ikke kommer på gaden.

En kommentar

  1. Michael kommentarer:

    En opfordring herfra skal lyde pÃ¥ at smide gratisaviserne i en postkasse med pÃ¥skriften: “Modtagelse nægtet, Retur til afsender”. Post Danmark er forpligtet til at viderbehandle en forsendelsemed den pÃ¥skrift . Og det bliver de nok trætte af – især da de er i samarbejde med de skøre islændinger.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

746 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62