Og endnu et genhør fra en hel anden kant: Tages – I’m going out the same way i came in

15. marts 2016

Og så dukkede det svenske beatorkester Tages op i mit hovede med deres gamle beatleske ballade “I’m going out”, der er en passende kommentar til min situation nu, hvor jeg står med den ene fod ude af døren og på vej ud på arbejdsmarkedet.

2 kommentarer

  1. Donald kommentarer:

    Ja afsted med dig :)
    Tages – tænk det kan jeg svagt huske. Det er underligt sÃ¥ langt der er fra den producerede lyd til en Beatles-optagelse.

  2. capac kommentarer:

    Donald: Ja, langt fra Beatles-produktionerne, og så alligevel i slipstrømmen efter de fire Beatles. Sådan var det ofte dengang.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

188 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62