50: Cream

24. maj 2016

1966 var ikke kun året for fine albumudgivelser, men også for dannelsen af nye, spændende grupper. Således fandt Cream sammen på denne tid for 50 år siden. De debuterede først ultimo juli – offficielt og uofficielt – men var de facto i gang. Og de nåede også at pladedebuterer samme år med Fresh Cream.

4 kommentarer

  1. Helge Jørgensen kommentarer:

    Hej

    Jeg kan ikke afspille videoen. Det er et problem med en del youtube-videoer. Ved ikke hvorfor.

    Det gør heller ikke så meget lige i dette tilfælde, da jeg aldrig har været pjattet med dette cream-album. Det er rodet og de ved ikke rigtig hvad de vil. Det vidste de først med næste udspil Strange Brew. Altså efter min mening :-)

  2. Helge Jørgensen kommentarer:

    Disraili Gears mente jeg selvfølgelig

  3. capac kommentarer:

    @Henrik Jørgensen: Ja, rodet er mÃ¥ske et ganske godt ord. Jeg synes ogsÃ¥ Cream kan virke lidt henkastede og sÃ¥dan. Men det er mÃ¥ske bare udtryk for det kreative potentiale, der var i trioen. Disraeli Gears er nok deres mest helstøbte album – men jeg har bare en svaghed for alt (og det er jo ikke voldsomt meget), de har lavet. En fantastisk lyd de fik skabt.

  4. capac kommentarer:

    @Helge Jørgensen: ja, selvfølgelig.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

168 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62