Led Zeppelin på BBC

21. juli 2016

Selv om Led Zeppelin stadigvæk slås med fortiden om rettighederne til deres sange, så kan man ikke tage fra dem, at det har været et af de største rockbands i Storbritannien gennem årene. Og derfor er det med glæde, man modtager nyheden om, at bandet genudsender deres gamle BBC-optagelser i fornyet, forbedret og ikke mindst komplet udgave. Plus lidt ekstra materiale. Hele 3 CD’er/ 5 vinyl-LP’er kommer herlighederne til at fylde.

Netop statsinstitutionene BBC stod for mange fine dokumentationer af fortidens (og nutidens) bedste musikalske akter. Fra The Beatles og frem, så at sige.

Jeg tilgiver gerne Page, Plant og Co., at de har “lånt” og “citeret” flittigt fra traditionen i opbygningen af deres succes (selv om de burde og skulle have betalt for det…), så længe de således kan levere varen i tiden efter.

Zeppelinerne, da de indtog vores egen statsradiofoni…

 

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

115 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62