Dolly Parton tilbage i popskoven

21. marts 2008


Dolly Parton er vendt tilbage til den renlivede pop med sit nye højoktan-mainstream-country-pop album BackWoods Barbie – selvironi har hun aldrig manglet – efter en række fornemme bluegrass-country-plader. På den nye skive synger hun fx Fine Young Cannibals “You Drive Me Crazy”, men har ellers skrevet hovedparten af numrene. Purister har selvfølgelig allerede vendt tommelfingeren nedad, men kan man se bagom Dolly-Dullerierne, så kan man høre en fremragende sangerinde og sangskriver i aktion.

Fine Young Cannibals – She Drives Me Crazy – og Dollys udgave You Drive Me Crazy

Dolly Parton – Better Get To Livin’

4 kommentarer

  1. Donald kommentarer:

    Backwoods Barbie! Hun har da sans for markedsføring, og for musik.
    Jolene, Jolene, det er jo ikke utænkeligt at man kan forene de to ting.
    Musikken bliver ikke bedre af, at hun ser skøn ud, men alligevel, den
    tager jo heller ikke skade af det, og hvis man nu havde to at vælge imellem …

    Det minder mig om hende den engelske sen80’er sangerinde (noget med A*), som syntes at hun var for tyk (det var hun ogsÃ¥) men som sang sÃ¥ dejligt. Var hun en SAW – opfindelse? Nej, det var hun vist ikke.

  2. capac kommentarer:

    @Donald: Du tænker måske på Alison Moyet?

  3. Donald kommentarer:

    Ja jeg tænkte på Alison Moyet, som sagde, at hun syntes det var lidt underligt, at når hun nu var sådan en slags kærlighedens gudinde (og sang skønne sange om kærlighed og forelskelse) at så havde hun besvær med sit eget udseende.

    Jeg har en teori: Hvis Jolene-Barbie tog sig af Alison, så ville hun sikkert få det råd at bruge, hvad hun har af udseende og så i øvrigt arbejde lidt mere langsigtet på at komme i form.

  4. capac kommentarer:

    @Donald: Måske et bekræftelse af den gamle tanke om, at skønheden findes indeni (sagde jeg virkelig det?)?!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

328 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62